Pokličite nas01 427 75 30

Košarica Količina:

0


Znesek:

0,00

/
×

Navodila strankam, ki prihajate v naš servis

Spoštovane stranke!

Za lažje in hitrejše delo predstavljamo nekaj napotkov, smernic ...

Strankam priporočamo, da se pred prihodom na servis predhodno naročite! To lahko storite preko spletnega obrazca Termin, telefonske številke 031/640-102 ali epošte na naslov servis@as-span.si!
Na servis se lahko sprejme le toliko vozil, kot je delovnih mest na servisu!

NAVODILO STRANKAM!

  • Stranke naprošamo, da po uvozu na dvorišče počakate v vozilu! Sprejemnik vas bo uvrstil v vrsto in vas usmeril naprej!
  • Pred uvozom na dvigalo pripravite morebitne varnostne vijake in vso drugo opremo!
  • Ko zapeljete na dvigalo vam priporočamo, da počakate v vozilu ali pa odprete prednja stekla in na vozilo počakate pred delavnico! Ključe pustite v vozilu! V tem času vas prosimo, da ohranjate varnostno razdaljo!
  • Ko bo vaše vozilo gotovo lahko plačate brezstično s kartico oziroma stopite k blagajniku. Pri plačilu je obvezna uporaba maske in razkužila, ki je na voljo na več mestih na servisu!
  • V času zadrževanja v delovnih prostorih Avtoservisa Špan je obvezna uporaba obrazne maske in večkratno razukževanje rok!
V naslednjih dneh pričakujemo kar velik naval, saj so zunaj že nizke temperature, zakonsko je obvezna uporaba zimskih pnevmatik od 15. novembra! Prosimo vas za potrpežljivost, saj bo prav vsak prišel na vrsto. 
Hvala za razumevanje!

Vaš Avtoservis Špan