Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Pokličite nas01 427 75 30

Košarica Količina:

0


Znesek:

0,00

  • Pnevmatike
  • Platišča
  • Oprema
/
×
Zimska menjava pnevmatik - Covid-19

Spoštovani!   

Glede na situacijo s Covid-19 virusom in nepredvidljivo prihodnostjo smo se odločili, da Vas povabimo k pravočasni montaži zimskih pnevmatik.

Da bi v največji meri preprečili širjenje virusa in zadostili priporočilom NIJZ glede združevanja in vzdrževanja ustrezne razdalje, bomo zimsko sezono izpeljali z obveznim naročanjem!

Na dvorišču se lahko zadržujejo le naročene stranke, ki lahko na svoj termin čakajo največ 20 minut pred dogovorjeno montažo! 
Zadrževanje v notranjih prostorih servisa ni dovoljeno, na blagajni je omejeno na največ dve osebi (plačnik + ena čakajoča stranka v vrsti za plačilo! Uporaba toalet je možna le v najnujneših primerih!

Vse stranke morajo v prostorih avtoservisa uporabljati zaščitno masko, priporočljiva pa je tudi uporaba razkužilnih sredstev!

Naročanje je možno preko naše spletne strani Terminček, telefonskih številk 01/427-75-30 in 031/640-102 in elektronskega sporočila na servis@as-span.si.

V kaotični in zapozneli spomladanski sezoni, ste stranke v veliki večini z odobravanjem sprejele način dela s predhodnim naročanjem, zato posledično ni prihajalo do prevelikih čakalnih dob. Glede na to, da je namestitev zimskih pnevmatik omejena s končnim datumom, to je 15. november, vam priporočamo, da si do tega datuma izberete termin za montažo! V primeru predčasnega sneženja ne bomo zmogli premontirati pnevmatik vsem zainteresiranim, zato vas prosimo za ustrezno načrtovanje obiska.

V upanju na uspešno poslovanje Vas prav lepo pozdravljamo.

Avtoservis Špan d.o.o.,
Galjevica 11a, Rakovnik
1000 Ljubljana