Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Pokličite nas01 427 75 30

Košarica Količina:

0


Znesek:

0,00

  • Pnevmatike
  • Platišča
  • Oprema
/
×
Delavnica je odprta, preverjamo PCT pogoje!

Spoštovani!

Obveščamo vas, da je delavnica odprta za končne kupce, kot tudi pravne osebe in društva!

Preverjamo PCT pogoje!

Obvezno je naročanje na servisno storitev!

Na dvorišču se lahko zadržujejo le naročene stranke, ki lahko na svoj termin čakajo največ 15 minut pred dogovorjeno montažo!

Zadrževanje v notranjih prostorih servisa ni dovoljeno, na blagajni je zadrževanje omejeno na največ dve osebi (plačnik + ena čakajoča stranka v vrsti za plačilo! Uporaba toalet je možna le v najnujnejših primerih!

Vse stranke morajo v prostorih in na dvorišču avtoservisa uporabljati zaščitno masko, priporočljiva pa je tudi uporaba pripravljenih razkužilnih sredstev!

V primeru, da potrebujete nove pnevmatike in/ali platišča Vam priporočamo, da nakup ali naročilo opravite nekaj dni pred dogovorjenim terminom montaže! Pnevmatike in jeklena ali alu platišča si lahko izberete v naši trgovini (www.as-span.si) in si tako pravočasno izberete prave artikle po konkurenčhin cenah!

Naročanje je možno preko naše spletne strani Terminček, telefonskih številk 01/427-75-30 in 031/640-102 in elektronskega sporočila na servis @ as-span.si.

V upanju na uspešno sodelovanje Vas prav lepo pozdravljamo.

Avtoservis Špan d.o.o.,
Galjevica 11a, Rakovnik
1000 Ljubljana