Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Pokličite nas01 427 75 30

Košarica Količina:

0


Znesek:

0,00

  • Pnevmatike
  • Platišča
  • Oprema
/
×
Zima prinaša darilo!V posebni akciji, ki velja do 20. 11. 2021, boste ob nakupu 4 zimskih ali celoletnih potniških pnevmatik Dunlop v dimenziji 16'' ali več prejeli toplo in mehko odejo priznane blagovne znamke Vinga of Sweden.

Izberite pnevmatike Dunlop, ki se uspešno spopadajo z vsemi zimskimi razmerami.

Raznolike zimske razmere zahtevajo vrhunsko kakovost pnevmatik, ki se lahko spopadejo z vsako situacijo. Dunlopova pnevmatika Winter Sport 5 zagotavlja oprijem, ki ga potrebujete na nepredvidljivih, predvsem spolzkih zimskih cestah, ob tem pa zaradi globljin kanalov zmanjšuje tudi nevarnost akvaplaninga in vam pomaga ohranjati nadzor na mokrih cestah. Njene odlične vozne lastnosti so dokazali tudi številni neodvisni testi. 

Izjemno ponosni smo na letošnjo uvrstitev na zmagovalne stopničke v eni najbolj cenjenih publikacij za testiranje v industriji ADAC, njihovo vrhunskost pa je potrdil tudi AMZS. V kategoriji visokozmogljivih pnevmatik je pri testiranju na snegu osvojila prvo mesto, v skupnem seštevku pa si je prislužila deljeno najboljšo uvrstitev.

Da bo letošnjo zimo odločitev še lažja, vam ob sočasnem nakupu 4 katerihkoli zimskih ali celoletnih pnevmatik Dunlop v velikosti 16'' ali več na pooblaščenem prodajnem mestu med 1. 10. in 20. 11. 2021 podarimo toplo in mehko odejo priznane blagovne znamke Vinga of Sweden.
Dunlop zimske 16"
Dunlop zimske 17"
Dunlop zimske 18" in večje"